Bijles voor basisschoolleerlingen

bijles hottieMet mijn onderwijservaring ben ik ook aangesloten bij Semko onderwijsbureau. Ik geef bijles aan basisschoolleerlingen op het gebied van rekenen, begrijpend lezen, technisch lezen en spelling.
Wanneer een kind niet mee kan komen met de les(sen) op school kan dit een grote invloed hebben op het kind. Om bijles te geven vind ik het goed om eerst te werken aan een vertrouwensbasis tussen mij en het kind. Deze basis is belangrijk om de kinderen
te stimuleren, te motiveren en te brengen naar een voorop gesteld doel.

Met bijles kunnen achterstanden weggewerkt worden of in elk geval zorgen dat de achterstand niet verder op gaat lopen. Daarnaast kan er aan pre-teaching gedaan worden: Doordat lesstof tijdens begeleiding wordt behandeld, herkent het kind de stof tijdens de lessen op school. Dit geeft vaak zelfvertrouwen, waardoor het kind de stof beter tot zich kan nemen. Aanmeldingen verlopen via onderwijsbureau Semko. De leerlingen komen bij mij thuis in IJlst of dit kan – in overleg met de ouders- ook bij hen thuis worden gedaan.