Gastenboek

Met veel enthousiasme een volledige oudercursus afgerond. Mooie reacties, en de waarde van de gebaren wordt zo gedeeld!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres 3.235.236.13 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
10 berichten.
Hottie Eigenraam Hottie Eigenraam uit IJLST schreef op 16 januari 2018 om 09:57:
N.a.v. de volledige baby- en kindgebarencursus, afgerond op 11 januari jl. hebben ouders hun reacties kunnen geven; - Een eye-opener, gebarentaal leren met je baby bevat veel meer dan ik dacht. - Het is gemakkelijk te volgen en ook heel erg leuk. - Een heel duidelijke cursus, het boekje als naslagwerk is erg prettig! - Het was een erg leerzame cursus. Ik ben enthousiast geworden om de vervolgcursussen te volgen met andere thema's, zoals emoties. - Het was erg duidelijk, maar er was ook alle ruimte om verduidelijking te vragen over de gebaren. Het was ook fijn om de gebaren op het einde te oefenen. - Het was zeker leerzaam en ga de gebaren zeker inbrengen. - Er wordt goed op de details gelet van de gebaren, zodat je ze direct goed doet. Leuke spellen, waardoor je de gebaren direct goed kunt onthouden.
Boudien Boudien schreef op 16 november 2016 om 09:45:
Gister hebben we de cursus Babygebaren afgerond. Een duidelijke en leerzame cursus. Hottie werkt de interesses van je kind uit, waardoor het thuis makkelijk en direct toepasbaar is. Een erg leuke cursus.
corrie van hilten corrie van hilten schreef op 29 april 2016 om 16:35:
Prachtig allemaal Hottie. Ik stuur de link door naar een vriendin, gebarentolk, in Amsterdam.
Hottie Eigenraam Hottie Eigenraam schreef op 19 april 2016 om 11:44:
Als oma van een kleinzoon van 1 1/2 heb ik de volledige cursus gevolgd. De informatie die ik kreeg was duidelijk en de gebaren werden duidelijk en goed aangeleerd. Het was erg prettig om de instructie te volgen. Ik heb het in een 1-op-1 situatie aangeboden gekregen wat erg plezierig was, maar in een groepje is natuurlijk ook heel fijn. Het volgen van zo'n cursus verbreedt je horizon weer een stukje.
Tineke Tineke schreef op 29 maart 2016 om 09:58:
De thema-workshop op 24 maart was leerzaam en interessant, ik ben benieuwd naar de cursus!
Dorien Dorien schreef op 29 maart 2016 om 09:57:
Na het volgen van de thema-workshop op 24 maart lijkt mij deze baby- en kindergebarentaal een mooie toevoeging in de communicatie met je kind. Het is zeker een aanmoediging waard om een vervolgcursus te volgen.
Marrit Marrit schreef op 29 maart 2016 om 09:54:
Op 24 maart jl. heb ik een thema-workshop gevolgd over baby- en kindergebaren over het thema: (boerderij)dieren. Ik vond het een leuke actieve manier van communiceren met je kindje. Leuk om elkaar te leren begrijpen.
Hottie Eigenraam Hottie Eigenraam uit Ijlst schreef op 1 maart 2016 om 13:33:
Op 26 februari heb ik een kennismakingscursus gegeven. Enkele reacties na het bijwonen van deze cursus: * Van Maria: de informatie was goed en duidelijk. De gebaren waren heel duidelijk. Zo herkenbaar om op een speelse manier te communiceren. * Van Kirsten: Een duidelijke PowerPoint en duidelijk verhaal. Leuke afwisseling met een filmpje, theorie en het zelf doen van gebaren. * Akkelien: Het was erg leerzaam, maar ook fijn om dit te leren om zo heerlijk met je (klein)kindje bezig te zijn. *Kim en Jopie: Een duidelijk en leerzaam verhaal en gezellig. *Marjanne: Ben erg enthousiast geworden en ben erg nieuwsgierig naar een vervolgcursus. Superleuke cursus, leerzaam en een eye-opener. * Rika: Leuk om te doen en te ervaren, een waardevolle uitbreiding in de communicatie met je kind. * Marian: het was voor mij inspirerend.
Rika Rika schreef op 19 januari 2016 om 11:30:
Prachtige site Hottie, Ik wens je heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!
Greetje Greetje schreef op 20 oktober 2015 om 19:20:
Hottie, Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging. Veel succes gewenst. Groet Greetje